Me olemme WorkIn

Työelämä muuttuu kovalla vauhdilla kohti globaalimpaa ja vapaampaa tekemistä. Haluamme olla luomassa uutta työkulttuuria missä on aikaa myös omalle hyvinvoinnille. Maailman pienentyminen, vapaudenkaipuu, eläkeläisten hyvä terveys ovat asioita jotka muuttavat työelämää päivä päivältä enemmän ja enemmän. Tietotyöläiset voivat suorittaa työtehtäviä ympäri maailmaa istumalla kotona. Toisaalta taas sama henkilö voi teettää siivouksen jollain ammattilaisella. Eläkeläisten terveys ja pitkä elinikä pitää myös heidät työkykyisinä pitkään. Työtä on tarjolla, mutta työnantajat eivät halua sitoutua pitkäksi aikaa työntekijään.

Kausivaihtelut, sesongit ja trendit muuttuvat nopeasti, harvojen yritysten talous kestää tyhjäkäyntiä kovin pitkään täydellä kulurakenteella. Tekijöillä on ollut mahdollisuus vapauteen aina. Perustat yrityksen ja aloitat markkinoinnin, myynnin, taloudenpidon, muistat verottajaa joka kuukausi ja tietysti se itse palvelu jota olet tarjoamassa. Tekemällä tämä kaikki hyvin ja tavoitteellisesti, saat unohtaa kivat 8 tunnin työpäivät.

Meillä on tähän ratkaisu.

tietoa-meistä-img

 

WorkIn on uuden ajan alustatalouden palvelu. Me haluamme olla osaltamme auttamassa suomalaisia työllistymään ja työllistämään itsensä.

 

1. Meidän avulla työntekijät ja työkeikat kohtaavat

2. Me hoidamme taloushallinnon

3. Me hoidamme lakisääteiset raportoinnit

4. Keskity sinä tekemään sitä mistä nautit

 

Olemme osa kotimaista Lemonsoftia. Tutustu tarkemmin >>

Ota yhteyttä!
angle-up-arrow